16 Mai 2010 - Chemare la pocăinţă ...

5/06/2010 12:59:00 a.m. Posted by Andrey


Românilor de pretutindeni


Ultimele statistici plasează România pe primul loc în lume în ceea ce priveşte numărul de avorturi săvârşite. Conform Scripturii avortul este crimă şi acest fapt aduce asupra României o vină naţională uriaşă în faţa lui Dumnezeu, Dătătorul vieţii. Considerăm că aceasta a deschis diavolului o uşă largă de acţiune şi este cauza majoră pentru decăderea morală a naţiunii noastre.

Dumnezeu ne'a vorbit să lansăm pe data de 16 Mai 2010 chemarea creştinilor din România la o zi de pocăinţă, plâns, post şi rugăciune de iertare pentru naţiunea română. Avem promisiunea lui Dumnezeu în 2 Cronici 7:14 că "Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, - îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara. "

Vă chemăm, de asemenea, să vă rugaţi împreună cu noi pentru femeile care au fost înşelate să comită acest păcat, să poată găsi iertarea, pacea şi liniştea la Singurul care o poate da, Domnul nostru Isus Cristos.

Vă rugăm să trimiteţi acest mesaj la toţi din lista voastră şi, de asemenea, să'l transmiteţi şi verbal. Am dori ca acest mesaj să ajungă în bisericile voastre ca toţi cei ce aşteaptă trezirea spirituală a României să se unească cu noi în acest strigăt către Dumnezeu.


Cu multă dragoste,

Biserica Baptistă Betania
Hidişelu de Jos
Pastor: Dan Noane

danoane@yahoo.com
doranoane@yahoo.com
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes
Postari mai noi Postari mai vechi Home

6 Comentarii:

  1. elena marin-alexe spunea...

    Da , ne vom ruga caci este foarte important sa-i redam lui Dumnezeu dreptul de a decide asupra vietii...
    Si Dumnezeu sa ierte persoanele care au incalcat vointa Lui.

  2. Anonim spunea...

    E o initiativa buna, doar ca ar trebui sa fie o Chemare la pocăinţă pentru ANTI-avorturi ... si nu "Chemare la pocăinţă pentru avorturi ..."

  3. Andrey spunea...

    Te pocaiesti pentru o fapta comisa ... nu iti pare rau si iti ceri iertare pentru anti-avort ... te caiesti si iti ceri iertare pentru un pacat savarsit... si anume.. avortul.

    Da ... aceasta campanie este anti-avort ... si indeamna la cainta pe cei care au comis aceasta fapta, avortul ... si se cere sprijin in rugaciune tuturor.

    Multumim de comentariu :)

  4. bolosin florin spunea...

    Este o tragedie ceea ce se intampla in zilele noastre, cand mama cu copilul, doi pacienti se duc la spital sanatosi, mama se intoarce acasa bolnava, iar copilul ramane la spital fiind omorat. Dumnezeu este cel care ne-a creat, suntem facuti dupa chipul si asemanarea Domnului, omul nu poate dispune nici de viata sa nici de-a altuia. Dumnezeu este autorul vietii , noi suntem chemati sa spunem Nu avortului si Da vietii.Mamele noastre ne-au dat sansa sa traim ,la randul nostru si noi suntem datori sa protejam viata copiiilor nostri.
    Cu prietenie, Bolosin Florin -membru in Biserica Baptista Sfanta Treime din Deva.

  5. bolosin florin spunea...

    Viata copiilor nostrii trebuie aparata, trebuie protejata, trebuie pazita cu sfintenie, orie Avort inseamna crima impotriva umanitatii, orice avort inseamna blasfemie la adresa lui Dumnezeu, o lupta demonica impotriva lui Dumnezeu, si cu darul Vietii pe care El ni-l da. Avortul este un act de violenta impotriva copiiilor nostrii. Avortul este uciderea copilului tau, el are dreptul ca si tine, la Viata si la Dragoste. Asuma-ti responsabilitatea. Apara Viata copilului tau si roagate Domnului, pentru mantuirea lui.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze.
    Cu prietenie, Bolosin Florin -membru in Biserica Crestina Baptista Sfanta Treime din Deva.

  6. bolosin florin spunea...

    Omul a fost creat de Dumnezeu ca o persoana libera si responsabila. Notiunea de libertate nu are sens si continut daca nu exista posibilitatea alegerii. Prin urmare Dumnezeu a dat omului posibilitatea sa aleaga în a asculta de El si a stapâni pamântul sub autoritatea lui Dumnezeu, sau sa iasa din aceasta ascultare si de sub aceasta autoritate. Omul a ales varianta neascultarii de Dumnezeu si sa-si fie propriul dumnezeu. Aceasta a adus ruina.
    Pentru a face viata posibila si frumoasa Dumnezeu a dat pe Domnul Vietii pe ISUS CRISTOS fiul Lui pentru, a restaura omul cazut in pacat in neascultare fata de Creatorul sau.
    Avortul inseamna a ne ucide propiul copil, este un pacat mare, doar Domnul Isus ne mai poate ierta de vina sangelui varsat.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze.
    Florin Bolosin -membru in Biserica Crestina Baptista Sfanta Treime din Deva